Ki massage

Ki massage in comchienes-lantaarn-bleom-physalisbinatie met Do-In Yoga

Weldadig geniet moment waarbij je kennis maakt met Do-In Yoga en massage.

Verwen jezelf met een heerlijk moment van ontspanning. Echt even aandacht voor jou. De sessie heeft een helende werking op lichaam en geest. De massage is met kleding aan en zonder gebruik van olie.

 

Ki is de energie die door jouw lichaam stroomt. Net als de bloedvaten en het lymfestelsel lopen meridianen door je lichaam. Zij zorgen ervoor dat de Ki vervoert wordt. Blokkades in de Ki kunnen allerlei lichamelijk, geestelijke en emotionele ongemakken veroorzaken. Met meditatie, fysieke oefeningen en massage zal de Ki gaan stromen en ervoor zorgen dat ongemakken en spanningen verlicht worden.

De massage wordt op de vloer op een dubbele yoga mat gegeven. Makkelijk zittende kleding zoals een legging of jogging broek en t-shirt is prettig. Een vestje/truitje en (fleece)deken zorgt voor extra warmte waar nodig. Een rustige ruimte is belangrijk om goed te kunnen ontspannen. Dit kan bij mij thuis of als je liever hebt dat ik naar jou kom is dat ook mogelijk.

De hele sessie duurt ongeveer 60 minuten.
Je ontvangt een korte meditatie waarna milde oefeningen volgen vanuit de Do-In Yoga.
Vervolgens een massage waarbij ik inspiratie heb opgedaan en technieken toepas uit de Thai massage. Als afsluiting lig je ontspannen in savasana ( een moment van totale overgave en ontspanning). Daarna drinken we nog een kopje kruiden thee.

Tarief €35,- (bij mij thuis) of €45,- (bij jou thuis, tot max. 10 km vanaf Leiden centrum).
Vanaf 10 km centrum Leiden bereken ik €50,- plus €0,25 per kilometer.
Tarieven zijn inclusief btw.

Enkele reactie’s:

“Ik vond het een hele zorgvuldige, verbindende, rustgevende, warme en betrokken massage-vorm, met respect voor jouw eigen lichaam en grenzen: Dat te hebben mogen ervaren, stemt mij tot dankbaarheid.”

“Na de massage voelde ik me heel helder, opgewekt en energiek. Weldadig en ontspannen. Ik heb ook prima geslapen.”

 “Ik werd vanochtend heel fris en uitgerust wakker. Ook nu nog voel ik mij heel energiek en in balans. De lichamelijke spanningen zijn grotendeels nog niet terug”

 “De massage was prettig en ik kwam er helemaal door in mijn lijf en ik heb heel goed geslapen”